stay with me... be with me...


Sunday, April 11, 2010

@>---Water vs Air---<@

AIR - WATER
  • KEY to loss weight!
  • Bantu untuk buang apa yang tersimpan dalam badan yang telah sekian lama tersimpan... Minum sekurang kurangnya 3 liter sehari [ memang sangat susah eh... 1 liter pun dah sangap nak abiskan...] percayalah... ianya sangat bagus tuk badan kita... mmg kita akan rasa give-up n fed-up... asyik nak g toilet je... toilet... dan toilet lagi...
  • Don't wait till u feel thirsty... sentiasa minum walaupun x rasa dahaga... ini pun membantu tuk turunkan berat badan tanpa kita sedari... mmg susah nak mulakan... so why not... take our a first step... mcm kalau kuar jenjalan tu bawa air dalam beg... so bila rasa nak minum je... dah tersedia ada... kat umah... dalam bilik mmg letak je air dalam botol mineral besar... lagi bagus... tampal besar besar kat botol tu... my diet supplement ke... take me if u want to be beauty... any la... kat opis pun sama... so we will get use to it... pedulikan apa org nak kata... yang penting YAKIN!
  • so apa lagi... jom... kita minum dulu! tapi ingat... cuma plain water ya... lagi bagus... warm water... but not ice water!

     ~Deeya's Resources~

0 comments:

Post a Comment

Salam...
Hi...
Me ucapkan bebanyak terima kasih... sudi lawat blog ngan komen...
Take care and cheers...

Lots of luv,
-d33y@-

DEEYA's JUST CLICK!